Dodatna ponudba


Sredi narave, v dolini Tržiške Bistrice, kjer so bile pred 400 leti fužine, kovačnice, mlini in žage, smo pred leti preuredili staro kmečko poslopje v prijetno, v kmečkem (gorenjskem) stilu grajeno gostišče, Gostišče Smuk.

GOSTIŠČE IN PICERIJA SMUK


Nudimo vam jedi po naročilu, ribe ter divjačino, vegetarijanski kotiček, hišne specialitete, tržiške in slovenske narodne jedi, poslovna kosila, pester izbor kvalitetnih odprtih in vrhunskih buteljčnih vin ter domače žgane pijače (medeno žganje, medeno vino, orehovec.) Po napornem dnevu vam nudimo tudi prenočišča .

Po napornem dnevu vam nudimo tudi prenočišča. Imamo tri troposteljne sobe ter eno petposteljno sobo.

Nudimo vam jedi po naročilu, ribe ter divjačino, vegetarijanski kotiček, hišne specialitete, tržiške in slovenske narodne jedi, poslovna kosila...

Naša ponudba


Gostišče

Nudimo jedi po naročilu, ribe ter divjačino, vegetarijanski kotiček, hišne specialitete, tržiške in slovenske narodne jedi, poslovna kosila, pester izbor kvalitetnih odprtih in vrhunskih buteljčnih vin ter domače žgane pijače (medeno žganje, medeno vino, orehovec).

Od leta 2013 imamo v sklopu gostišča še picerijo in dostavo vse hrane na dom, organiziramo pa tudi cateringe. Vsak dan v tednu vam nudimo 2 vrsti različnih malic, ob koncu tedna pa tudi 3 vrste kosil (mesno, ribje in vegi). Kot gostišče smo znani po domačih skutnih štrukljih, ajdovih žlikrofih, v času sezone gob vam pripravimo jurčke na več načinov, posladkate pa se lahko tudi z domačo brusnično torto.

Prenočišča

Imamo 3 dvoposteljne in eno družinsko sobo s 5 posteljami. Vse sobe imajo svojo kopalnico.

Po napornem dnevu vam nudimo tudi prenočišča. Imamo tri troposteljne sobe ter eno petposteljno sobo. Za rezervacijo prenočišča nas lahko pokličete na telefonsko številko 04 59 58 458, lahko pošljete elektronsko sporočilo na info@gosticesmuk.siPohvale

 • Mojca Primožič
  Zelo lepa, mirna lokacija. Hrana in postrezba prav tako vredu-zadovoljna!!!
  Mojca Primožič
 • Stefan Mayr
  Lepo vzdušje ... vsekakor vredno ogleda.
  Stefan Mayr
 • Miran Stritar
  Zelo dobre malice. Kmečka domača hrana.
  Miran Stritar
 • Rok Hribar
  Odlična hrana. Ugodna kosila. Preverite specialitete.
  Rok Hribar
//]]>